Panouri solare pentru apa calda Westech

Panouri solare pentru apa calda Westech

Panouri solare termice diferite

Producatorul Westech Solar vine in intampinarea clientilor cu panouri solare termice necesare prepararii apei calde menajere si aport la incalzire. Fiind formate din tuburi vidate de tip HEAT PIPE (tub exterior si tub interior in care se formeaza un vid), panourile solare termice Westech indeplinesc o multime de caracteristici si sunt extrem de eficiente.

Fiecare structura in parte prezinta multe avantaje si anume: transparenta, sticla foarte rezistenta, colectarea energiei termice solare, scaderea pierderilor de caldura prin procesul de conductie si convectie, utilizare pe intreg anul, rezistenta crescuta la diferite intemperii si la alti factori de mediu externi.

Eficienta paourilor solare termice Westech in comparatie cu alte tipuri de panouri este una de necontestat, iar certificatul de test si calitate  Solar Keymark va demonstra in mod cert acest lucru.

Alege Westech

Panouri solare termice diferite

Panourile solare termice Westech Solar cu tuburi vidate Heat Pipe sunt folosite cu mare succes in special primavara si toamna, pregatind apa calda si sustinand incalzirea incaperilor.

Calitatea si eficienta panourilor Westech este demonstrata prin design-ul aparte, suprafetele absorbante care sunt intotdeauna perpendiculare pe directia razelor solare,tuburile vidate defecte se schimba fara sa fie golita instalatia solara de antigel sau fara sa fie oprita functionarea, rezistenta la grindina, cheltuielile scazute de intretinere , montajul foarte simplu, durata de viata cuprinsa intre 25-30 de ani.

Panoul solar termic cu oglinda CPC integrata intre tuburile vidate – un produs revolutionar de ultima generatie! Realizat printr-o tehnologie de constructie noua, acest tip de panou este de o foarte buna calitate si foarte interesant, in comparatie cu panourile solare termice de tip clasic.

Va asteptam sa comadati panourile solare termice Westech Solar!