NOU !!! PANOUL PRIMA INDUSTRIAL – UMBRELA DE CALDURA

PANOUL PRIMA INDUSTRIAL

PH18, PH24, PH32
Mai mult decit caldura! SIMPLITATE SI EFICIENTA LA PRET MIC
LUNA ACEASTA: 20% DISCOUNT
Tip panouPutereDimensiuni panouMărimea camereiPreț (fără TVA)
PH181800W1000 x 189×67 mmpt. camere pana la 100 mc,
H = peste 2,5m
372 Euro
PH242400 W1500 x 189×67 mmpt. camere pana la 150mc,
H = peste3,5m
432 Euro
PH323200 W2000x189x67 mmpt. camere pana la 200 mc, H = peste 3,5m496 Euro

Panoul PRIMA PH18, PH24, PH32

AVANTAJELE PANOULUI PRIMA INDUSTRIAL (PH)

1. economie de pana la 50% la factura de incalzire.
2. 3 ani termen de garantie
3. peste 15 ani durata medie de viata
5. design simplu
6. greutate mica
7. raportul calitate-pret este foarte bun
8. montaj simplu si rapid
9. pot fi folosite local, ca umbrela de caldura, pe puncte de lucru
10. fara service, revizii, consumabile

ULTIMA GENERATIE 

NU E NEVOIE DE NICIO MODIFICARE LA RETEAUA DE CURENT EXISTENTA – NU SUPRASOLICITA RETEAUA – FUNCTIONEAZA LA PRIZA EXISTENTA, CU CONDITIA CA PRIZA SA FIE DE CALITATE !!!

TEMPERATURA UNIFORMA PERMANENTA IN TOATA INCAPEREA, REGLABILA LA TERMOSTAT, FARA SA FIE NECESARA PERMANENTA MODIFICARE PE DIVERSE TREPTE DE PUTERE PENTRU A AVEA CONFORT TERMIC !!!

COMENZI – LIVRARI

Procedura de achizitie este urmatoarea:
Intrati la “contact – trimiteti mesaj” si scriceti comanda specificind datele de facturare, adresa de livrare si numarul de telefon la care puteti fi contactat. In cel mult 3 zile lucratoare vi se va duce marfa acasa, plata ramburs la primire. TOATE CHELTUIELILE DE EXPEDIERE SI RAMBURS SINT SUPORTATE DE NOI.

DIFERENTE PANOURI RADIANTE – PRIMA INDUSTRIAL PH– SUNJOY INDUSTRIAL
1. Panourile PRIMA INDUSTRIAL PH nu au termostat incorporat– panourile SUNJOY INDUSTTRIAL au termostat incorporat.
2. Panourile PRIMA INDUSTRIAL PH dau ofera posibilitatea montajului a mai multe produse pe un singur termostat.
3. Panourile SUNJOY emit ioni negativi, PRIMA nu.
4. panourile PRIMA INDUSTRIAL PH au in dotare  si sitem de prindere pe perete.
5. SUNJOY sint fabricate in Corea de Sud,  PRIMA au tehnologie germana si sunt fabricate in China.
6. SUNJOY  INDUSTRIAL  are garantie 5 ani, PRIMA INDUSTRIAL are garantie 3 ani.

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 1,5 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un aparat functioneaza efectiv, in medie 3-7 ore pe zi). In fapt aparatul infrarosu nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, aparatul infrarosu  face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

 Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea stecherului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic.

ATENTIUNE !

 TREBUIE SA PUNETI APARATUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuinteti sa ramina neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti aparate de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!

Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Este recomandat ca fiecare camera sa fie prevazuta cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!! 

Doar in cazul in care se face incalzire locala, pe puncte de lucru in spatii foarte mari,  se recomanda oprirea aparatului inafara programului de lucru.