NOU !!! PANOUL PRIMA INDUSTRIAL – UMBRELA DE CALDURA

PANOUL PRIMA INDUSTRIAL

THE12,THE18, THE24, THE30

Mai mult decit caldura! SIMPLITATE SI EFICIENTA LA PRET MIC

DISCOUNT  35%

Tip panouPutereDimensiuni panouMarimea camereiPret listaOferta lunii -35%
THE12W1200 W980mm x 160mm x 100mmcamere de 50-75 m3, H > 3,0m320 euro + tva208 euro + tva
THE18W1800 W1280mm x 160mm x 100mmcamere de 80-100 m3, H > 3,0m372 euro + tva242 euro + tva
THE24W2400 W1580mm x 160mm x 100mmcamere de 100-150 m3, H > 3,5m432 euro + tva281 euro + tva
THE30W3000 W1880mm x 160mm x 100mmcamere de 150-200 m3, H > 3,5m496 euro + tva323 euro + tva

Panoul PRIMA THE-DW

AVANTAJELE PANOULUI PRIMA INDUSTRIAL THE-DW 

– posibilitate de montaj si pe perete cu reglarea inclinatiei dorite
– are telecomanda + posibilitatea de a fi controlat WiFi prin aplicatie pe smartphone (android / ios)
– poate functiona la jumatatea din puterea normala
– timer (functionare intre 1 – 24 ore)
– posibilitatea de a bloca accesul telecomenzii la panoul prin blocare din aplicatia SmartLife (android / ios) moment in care pronoul poate fi controlat numai din smartphone
– functia OPEN WINDOW (Geam deschis) se poate activa din aplicatie (aceasta este blocata la setarile din fabrica)

Alte avantaje:

1. economie de pana la 50% la factura de incalzire.
2. 3 ani termen de garantie
3. peste 15 ani durata medie de viata
5. design simplu
6. greutate mica
7. raportul calitate-pret este foarte bun
8. montaj simplu si rapid
9. pot fi folosite local, ca umbrela de caldura, pe puncte de lucru
10. fara service, revizii, consumabile

ULTIMA GENERATIE 

NU E NEVOIE DE NICIO MODIFICARE LA RETEAUA DE CURENT EXISTENTA – NU SUPRASOLICITA RETEAUA – FUNCTIONEAZA LA PRIZA EXISTENTA, CU CONDITIA CA PRIZA SA FIE DE CALITATE !!!

TEMPERATURA UNIFORMA PERMANENTA IN TOATA INCAPEREA, REGLABILA LA TERMOSTAT, FARA SA FIE NECESARA PERMANENTA MODIFICARE PE DIVERSE TREPTE DE PUTERE PENTRU A AVEA CONFORT TERMIC !!!

COMENZI – LIVRARI

Procedura de achizitie este urmatoarea:
Intrati la “contact – trimiteti mesaj” si scriceti comanda specificind datele de facturare, adresa de livrare si numarul de telefon la care puteti fi contactat. In cel mult 3 zile lucratoare vi se va duce marfa acasa, plata ramburs la primire. TOATE CHELTUIELILE DE EXPEDIERE SI RAMBURS SINT SUPORTATE DE NOI.

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 1,5 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un aparat functioneaza efectiv, in medie 3-7 ore pe zi). In fapt aparatul infrarosu nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, aparatul infrarosu  face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

 Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea stecherului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic.

ATENTIUNE !

 TREBUIE SA PUNETI APARATUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuinteti sa ramina neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti aparate de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!

Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Este recomandat ca fiecare camera sa fie prevazuta cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!! 

Doar in cazul in care se face incalzire locala, pe puncte de lucru in spatii foarte mari,  se recomanda oprirea aparatului inafara programului de lucru.