Despre noi

Despre Noi

Prezentarea companiei

TKD ECO ENERGY DV este o companie infiintata  din pasiunea unui inginer in acest domeniu de activitate.

Un om cu o multime de calitati deosebite, care a stiut sa atinga toate obiectivele necesare unui succes in viata profesionala.

In cei peste 13 ani de activitate, experienta si profesionalism, a stiut sa-si stabileasca foarte bine obiectivele, punand un accent deosebit pe adaptarea la schimbari, s-a concentrat in gasirea unor solutii adecvate in clarificarea problemelor, a stiut cum sa fie creativ si eficient, a folosit punctualitatea ca un punct forte, a avut un puternic spirit de echipa, s-a inarmat cu multa ambitie si perseverenta, a profitat de fiecare sansa pentru a se dezvolta si a se declara un om cu multe reusite.

Din anul 2011 colaboratorii TKD ECO ENERGY DV comercializeaza pe piata romaneasca panouri de incalzire, din 2005 – sisteme solare, sisteme eoliene si sisteme hidro la cele mai inalte standarde de calitate.

Reusim in acest fel sa punem la dispozitia clientilor variantele ideale pentru incalzirea locuintei, printr-o gama variata de panouri radiante cu un design modern, caldura foarte placuta in camin, mai mult spatiu in incapere si costuri reduse la facturi.

Cu panourile radiante SUNJOY si cu alte sisteme de incalzire oferite de catre TKD ECO ENERGY DV veti putea beneficia de o multime de avantaje, cum ar fi:

  • consum redus,
  • montaj usor si rapid,
  • costuri mici,
  • efecte terapeutice insemnate, etc.

TKD ECO ENERGY DV este un comerciant  important si de mare incredere pe piata romaneasca, va ofera doar produse de inalta calitate si sta la dispozitia voastra cu o varietate de solutii adecvate pentru incalzirea locuintei sau a altor tipuri de spatii, inclusiv sisteme de enrgie regenerabila.

Bucurati-va din plin de sistemele noastre de incalzire, de experienta, aptitudinile si profesionalismul echipei TKD ECO ENERGY DV!

IOSIF-ANDRONIC-TKD-ECO-ENERGY-DV
interior nou
TKD-ECO-ENERGY-DV-echipa
fatada noua